Στο Astrongameclub έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τα παλιά σου games(ps1,ps2,ps3,ps4,ps5,xb1,x360,ds,3ds,wii,κ.α) και να τα ανταλλάξεις με άλλα games,καινούργια η μεταχειρισμένα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα αξιολογήσει την κατάσταση των games σας για να τα ανταλλάξετε με άλλα games, κονσόλες η περιφερειακά.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ GAMES ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα στο Astrongameclub όλοι οι gamers της Ελλάδας μπορούν να ανταλλάζουν τα games του ps3 εύκολα και γρήγορα, και να απολαμβάνουν εκπτώσεις στα καινούργια ή μεταχειρισμένα παιχνίδια που θέλουν να αποκτήσουν.

Η διαδικασία είναι απλή, αν έχετε games ps3,ps4, που είναι σε άριστη κατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Το εξειδικευμενο προσωπικό μας θα εκτιμήσει την αξία των παιχνιδιών σας.Αν η αξία τους ξεπερνάει τα 29 € μπορείτε να μας τα στείλετε με τις εταιρείες μεταφορων που συνεργαζόμαστε με δική μας χρέωση,έτσι θα αποκτήσετε το παιχνίδι που θέλετε, κερδίζοντας εως 100% έκπτωση .

BHMATA

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, εκτυπώστε το σε ενα χαρτί και τοποθετείστε το στο δέμα μαζί με τα παιχνίδια.

*Τα παιχνίδια ανταλλάσονται εφόσον ελεγχούν απο το προσωπικό του καταστήματος και διαπιστωθεί ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.Σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτά, θα επιστρέφονται στον αποστόλεα με δικιά του χρέωση.

*Η ανταλλακτική αξία των παιχνιδιών είναι πιθανόν να διαφοροποιηθεί κατά την περίοδο της αποστολής από τον πελάτη μέχρι τη στιγμή της τους από το κατάστημα.Ο πελάτης θα ενημενώνετε άμεσα για οποαδήποτε διαφοροποίηση στην τιμή των παιχνιδιών.