Banpresto DEMON SLAYER – Genya – Figure 17cm (88153)

33.90

EAN: 4983164881530
Brand: Κωδικός προϊόντος: 4983164881530

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμοΟι παραγγελίες που πραγματοποιούνται ως τις 4:00 μ.μ. αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη.

Λίστα αγαπημένων
Περιγραφή

Η φιγούρα “DEMON SLAYER – Genya – 17 cm Figure” είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τους λάτρεις της σειράς “Demon Slayer” (Kimetsu no Yaiba) και συλλέκτες φιγούρων υψηλής ποιότητας. Η Genya Shinazugawa είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας της σειράς, μέλος του Demon Slayer Corps.

Με μέγεθος 17 cm, αυτό το ειδώλιο είναι ιδανικό για εμφάνιση σε ράφι, γραφείο ή σε παράθυρο. Αποτυπώνει πιστά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Genya Shinazugawa, αντανακλώντας την εμφάνισή του και το στυλ μάχης του.

Οι φιγούρες του “Demon Slayer” είναι ιδιαίτερα περιζήτητες λόγω της εκρηκτικής δημοτικότητας της σειράς και είναι φτιαγμένες με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα για να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση των θαυμαστών.

Είτε είστε φανατικός θαυμαστής του “Demon Slayer” είτε ψάχνετε για μια φιγούρα που αποτυπώνει την ουσία της Genya Shinazugawa, αυτή η φιγούρα 17 εκατοστών είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα προσθέσει μια πινελιά αυθεντικότητας στη συλλογή σας και αποτελεί επίσης ένα ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των anime, των manga ή των χαρακτήρων αυτής της αναγνωρισμένης σειράς. Μην περιμένετε να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ειδώλιο. Προσθέστε το στη συλλογή σας σήμερα!