Ανταλλαγές Παιχνιδιών

 

Στο Astrongameclub έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τα παλιά σου games(ps1,ps2,ps3,ps4,xb1,x360,ds,3ds,wii,κ.α) και να τα ανταλλάξεις με άλλα games,καινούργια η μεταχειρισμένα.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας, όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα αξιολογήσει την κατάσταση των games σας για να τα

ανταλλάξετε με άλλα games, κονσόλες η περιφερειακά.

ΝΕΑ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ GAMES ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τώρα στο Astrongameclub όλοι οι gamers της Ελλάδας μπορούν να ανταλλάζουν τα games του ps3 εύκολα και γρήγορα, και να απολαμβάνουν εκπτώσεις στα καινούργια ή μεταχειρισμένα παιχνίδια που θέλουν να αποκτήσουν.


Η διαδικασία είναι απλή, αν έχετε games ps3,ps4, που είναι σε άριστη κατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 24 03 078 ή με e-mail στο [email protected] και να μας δηλώσετε τα παιχνίδια που έχετε και τα οποία θέλετε να ανταλλάξετε.


Το εξειδικευμενο προσωπικό μας θα εκτιμήσει την αξία των παιχνιδιών σας.Αν η αξία τους ξεπερνάει τα 29 € μπορείτε να μας τα στείλετε με τις εταιρείες μεταφορων που συνεργαζόμαστε με δική μας χρέωση,έτσι θα αποκτήσετε το παιχνίδι που θέλετε, κερδίζοντας εως 100% έκπτωση .

Βήματα:

1. Ενημερώνεστε για την αξία των παιχνιδιών. 

2. Αν κοστολογηθούν περισσότερο από 29,00€ , μπορείτε να μας τα στείλετε με εταιρεία κουριερ που συνεργαζόμαστε (ACS , Γενική Ταχυδρομική) με δίκια μας χρέωση . Πριν , από αυτο θα σας εκδόσουμε αριθμό επιστροφής (RMA). Θα σας ζητήσουμε το Ονομα σας, την διεύθυνση σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας.

3. Εκτυπώνεται και συμπληρώνεται το έντυπο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας και μας ζητάτε ποια παιχνίδια ή άλλα προιόντα θα θέλατε

4Αν επιλέξετε ACS COURIER για την αποστολή τότε  η διαδικασία ολοκληρώνεται ως εξής:

Στοιχεία Παραλήπτη(ΠΡΟΣΟΧΗ: παραλήπτης FIS COURIER  και στα σχολια AstronGameClub ) :

FIS COURIER  ,Kωστή Παλαμά 9 – Τ.Κ 14122 Ηράκλειο Αττικής   και στα σχόλια θα συμπληρώσετε ASTRONGAMECLUB -ΜΕΝΙΔΙ

Aν επιλέξετε Γενική Ταχυδρομική

Στοιχεία Παραλήπτη 

AstronGameClub, Αρχαίου Θεάτρου 21, Αχαρναι, ΤΚ 13671, 2102403078

5. Αφού τα παραλάβουμε και τα ελέγξουμε θα σας καλέσουμε για ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο, εκτυπώστε το σε ενα χαρτί και τοποθετείστε το στο δέμα μαζί με τα παιχνίδια.

*Τα παιχνίδια ανταλλάσονται εφόσον ελεγχούν απο το προσωπικό του καταστήματος και διαπιστωθεί ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.Σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτά, θα επιστρέφονται στον αποστόλεα με δικιά του χρέωση.

*Η ανταλλακτική αξία των παιχνιδιών είναι πιθανόν να διαφοροποιηθεί κατά την περίοδο της αποστολής από τον πελάτη μέχρι τη στιγμή της τους από το κατάστημα.Ο πελάτης θα ενημενώνετε άμεσα για οποαδήποτε διαφοροποίηση στην τιμή των παιχνιδιών.


ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
 

 

© AstronGameClub 2012-2018Φιλοξενία και υποστήριξη από την OpenCart GreeceSkroutz.gr Partner Website Security Test