Επισκευές

Στα καταστήματα Astron 1.Αρχαίου Θεάτρου 21 (Πρώην Σαλαμίνος) Αχαρναι  2. Πάρνηθος 99  Αχαρναι, το Service του Smartphone σας , του Laptop , του Η/Υ και του Tablet  είναι προτεραιότητα μας.Το τμήμα service αποτελείτε από τους πιο έμπειρους τεχνικούς στην Αττική. Αφού παραλάβουμε την συσκευή και ολοκληρώσουμε τον Εργαστηριακό έλεγχο, θα σας ενημερώσουμε για την βλάβη - το κόστος επισκευής - και το διάστημα της επιδιόρθωσης. Οι Τιμές μας είναι οι πιο οικονομικές της αγοράς και αλλά το σημαντικότερο είναι η Αριστη Ποιότητα τΩν υπηρεσιών μας. 

Επιπλέον τα καταστήματα ASTRΟN  σας προσφέρουν την δυνατότητα για άμεσο service στις κονσόλες σας.Μπορούμε να σας επισκευάσουμε την χαλασμένη κονσόλα σας, να αντικαταστήσουμε ελαττωματικά μέρη της ,απο τα αποθέματα ανταλλακτικών που διαθέτουμε.

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε το μηχάνημα σας, με δική μας χρέωση και θα σας προσθέσουμε το κόστος αποστολής όταν σας το στείλουμε πίσω.Η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα, μετα κατόπιν συνεννόησης μαζί σας προχωράμε στην επισκευή της.

Ολα αυτά με την καλύτερη μεταχείριση,με αξιοπιστία και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Οι κονσόλες που επισκευάζουμε:

  • SONY PLAYSTATION 1,2,3,4 ,PSP,PSPGP,PS Vita
  • XBOX ,XBOX360,XB1
  • NINTENDO,3DS,NDS,WII,DSI XL,GAMEBOY,WIIU
  • SEGA κ.α

 

Στο τηλέφωνο 2102403078 και στο e-mail:[email protected] μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία.

       ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΙ!!

© AstronGameClub 2012-2018Φιλοξενία και υποστήριξη από την OpenCart GreeceSkroutz.gr Partner Website Security Test