Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Κάμερα & Ήχο “VB602″ με Νανουρίσματα & Μελωδίες 2” (38571)

42.73

Κωδικός: VB602
EAN: 7817219602122
Brand: Κωδικός προϊόντος: VB602

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Λίστα αγαπημένων
Περιγραφή

Ένα baby monitor με οθόνη 2”, αυτόματη νυχτερινή όραση, ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου, 8 διαφορετικά νανουρίσματα που ενεργοποιούνται και από απόσταση, μικρόφωνο στη βάση και στην οθόνη παρακολούθησης για να μπορείτε να μιλάτε στο παιδί.

Αμφίδρομη επικοινωνία

Ο καλύτερος τρόπος να ηρεμήσει το μωράκι σας, είναι να αισθανθεί εγγύτητα με τη μαμά και το μπαμπά του. Η λειτουργία αμφίδρομης επικοινωνίας, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με το μικρό σας ανά πάσα στιγμή και από όπου και αν βρίσκεστε. Ακούστε ακόμη και τον παραμικρό ήχο από το παιδικό του δωμάτιο και μιλήστε του ή καθησυχάστε το με λογάκια, παραμύθια ή τραγουδάκια της επιλογής σας.

Μεγάλη εμβέλεια έως 260m

Η ελευθερία κινήσεων είναι πολύ σημαντική για όλους τους γονείς! Γι’ αυτόν τον λόγο σας χαρίζει εκτεταμένη ευελιξία, αφού διαθέτει ενισχυμένη εμβέλεια έως και 260 μέτρα σε εξωτερικούς και έως 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους!

Νυχτερινή λήψη

Αυτόματη αλλαγή σε νυχτερινή λήψη, για να μη χάνεται λεπτό απ’ την επικοινωνία με το μωρό σας.

Επαναφορτιζόμενη μονάδα γονέα

Αναζητάτε ευελιξία κινήσεων για να μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε βηματάκι ή λεξούλα του μικρού σας, χωρίς περιορισμούς; Η SP852 θα σας «λύσει» τα χέρια, αφού η μονάδα γονέα λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαρκούν έως και 8 ώρες με εξοικονόμηση ενέργειας (VOX).

Σύστημα Vox

Το σύστημα VOX είναι μια τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και επομένως τη μακροπρόθεσμη λειτουργία της συσκευής χωρίς φόρτιση. Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας λειτουργεί σε κατάσταση αναμονής και όταν εντοπιστεί κίνηση ή φωνή, ξεκινά και μεταδίδει τον ήχο και την εικόνα στην μονάδα του γονέα.

Χαλαρώνοντας με μελωδίες

Η ενδοεπικοινωνία διαθέτει χαλαρωτικά νανουρίσματα και μελωδίες που ενεργοποιούνται από μακριά από τον γονέα την κατάλληλη στιγμή. Η ένταση ήχου μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα.

Με μια ματιά:

  • Αμφίδρομη επικοινωνία
  • Έλεγχος θερμοκρασίας δωματίου
  • Αυτόματη νυχτερινή όραση
  • Ψηφιακό σήμα μεγάλης εμβέλειας
  • Έγχρωμη οθόνη LCD 2,0”
  • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: 8 ώρες
  • Ενσωματωμένες μελωδίες-νανουρίσματα

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1x Μόνιτορ
  • 1x Κάμερα
  • 2x Καλώδια φόρτισης
  • 1x Εγχειρίδιο χρήσης

Skroutz Tips

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας μωρού και τί να προσέξετε κατά τη χρήση

1. Δεν τοποθετείτε τη μονάδα του μωρού μέσα στην κούνια του, ούτε σε σημείο που μπορεί να την αρπάξει με τα χεράκια του. Από την άλλη, όσο πιο μακριά τη βάζετε τόσο μειώνεται η ευκρίνεια του ήχου. Κάντε δοκιμές και τοποθετείστε τη μονάδα στο μακρύτερο σημείο από το παιδί, απ’ όπου, όμως, η συσκευή μπορεί να πιάσει και τους πιο χαμηλούς ήχους του και να τους μεταφέρει καθαρά.
2. Το μωρό δεν θα πρέπει να φτάνει τα καλώδια σύνδεσης/φόρτισης της συσκευής. Φροντίστε να μην έχει πρόσβαση σ’ αυτά.
3. Ελέγξτε μήπως η μονάδα γονέα βγαίνει εκτός εμβέλειας, μένει από μπαταρία ή είναι σε σίγαση ή σε χαμηλή ένταση ενώ δεν την έχετε στο οπτικό σας πεδίο. Οι λειτουργίες ειδοποίησης εκτός εμβέλειας ή ανάγκης αντικατάστασης ή επαναφόρτισης της μπαταρίας, που έχουν πολλά συστήματα ενδοεπικοινωνίας, είναι χρήσιμες ως προς αυτό.