Crown Wars -The Black Prince PS5 NEW

39.50

Κωδικός: Κυκλοφορεί 23/05/24
EAN: 3665962026245
MPN: 3665962026245
Brand: Κωδικός προϊόντος: PS5.00358

Διαθεσιμότητα: ΠροπαραγγελίαΣτο Astron Game Club φροντίζουμε να λαμβάνετε τις τελευταίες κυκλοφορίες πάντα πρώτοι και γι αυτό οι αποστολές παραγγελιών με προϊόντα προπαραγγελίας πραγματοποιούνται νωρίτερα της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Λίστα αγαπημένων
Περιγραφή

Πολεμήστε το σκοτάδι με το σπαθί και το μυαλό σας.

Ο Πόλεμος των Στεμμάτων μαίνεται. Ιππότες, ληστές και μια μυστηριώδης διαβολική δύναμη ΄μάχονται σε όλη τη γη, σπέρνοντας την καταστροφή.

Οδηγήστε την ομάδα σας στη μάχη σε αυτό το παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής.

 

Πολεμήστε το σκοτάδι με το σπαθί και το μυαλό σας. Ο Πόλεμος των Στεμμάτων μαίνεται. Ιππότες, ληστές και μια μυστηριώδης διαβολική δύναμη ΄μάχονται σε όλη τη γη, σπέρνοντας την καταστροφή. Οδηγήστε την ομάδα σας στη μάχη σε αυτό το παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ιππότες και ληστές μάχονται αχαλίνωτα σε όλη τη γη, σπέρνοντας την καταστροφή. Όμως ένα ακόμη μεγαλύτερο κακό ελλοχεύει. Ως αρχηγός της ομάδας σας, θα ηγηθείτε της μάχης ενάντια στις δυνάμεις του κακού σε αυτό το παιχνίδι τακτικής και στρατηγικής.

ΓΙΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ Από το κάστρο σας – την έδρα των επιχειρήσεων σας – στρατολογήστε, εξοπλίστε και εκπαιδεύστε τους στρατιώτες σας για να πολεμήσετε όλους εκείνους που απειλούν το βασίλειο.

Φτιάξτε ομάδες σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε αποστολής και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να βρείτε την πηγή του Κακού και να ματαιώσετε τα κακόβουλα σχέδια του Τάγματος σε βάναυσες turn-based μάχες. Οι διαχειριστικές και στρατηγικές σας δεξιότητες θα δοκιμαστούν. Διαχειριστείτε τους πόρους σας με σύνεση για να βοηθήσετε τον τομέα σας να ανθίσει και προγραμματίστε τις εκδρομές της ομάδας σας επιλέγοντας ποιες αποστολές θα αντιμετωπίσετε. Με τον κόσμο στο χείλος της κατάρρευσης, μπορεί να υπάρξει μόνο μία λύση: το Κακό πρέπει να ηττηθεί.

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ Μπείτε στον εποχή του Εκατονταετούς Πόλεμου: Εξερευνήστε τη Γαλλία του 14ου αιώνα και την τέχνη του πολέμου εκείνης της περιόδου, με εμβληματικούς χαρακτήρες όπως ο Nicolas Flamel και ο Edward of Woodstock, καθώς και πιστά αντίγραφα όπλων εκείνης της εποχής. Το Crown Wars: The Black Prince προσθέτει ένα μοναδικό στοιχείο σε αυτό το μεσαιωνικό σκηνικό: μια ιστορία που περιλαμβάνει τις σκοτεινές δυνάμεις και τον αποκρυφισμό, που θα επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αποτρέψτε το Τάγμα από το να επεκτείνει την επιρροή του και αποκαταστήστε τη φήμη σας: Λάβετε μέρος σε αποστολές ενάντια στα μέλη της λατρείας του Τάγματος για να ματαιώσετε τα σχέδιά τους και να τους εμποδίσετε να πάρουν τον έλεγχο του βασιλείου σε μια εκστρατεία που ιστορία και σκοτεινή φαντασία. Ανανεώστε το βασίλειο σας : Αναβαθμίστε έως και 7 κτίρια και επαναφέρετε το κτήμα σας στην παλιά του δόξα.

Δημιουργήστε νέα όπλα, φτιάξτε νέα φίλτρα και δημιουργήστε νέα αντικείμενα για χρήση στη μάχη. – Μάχη τακτικής στην πιο αγνή μορφή παιχνιδιών του είδους: Δημιουργήστε μια ομάδα 6 στρατιωτών διαφορετικών τάξεων και βελτιστοποιήστε τις επιδόσεις σας μέσα στο παιχνίδι αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές τους, τις συνέργειές τους και το έδαφος. Επιδείξτε την τακτική σας ευφυΐα στο παιχνίδι που αποτίνει φόρο τιμής στα κλασικά του είδους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ – 6 τάξεις με δυνατότητα αναπαραγωγής: Crusader, Alchemist, Beastmaster, Flayer, Duelist και Gunner, κάθε μια με μοναδικές δεξιότητες και όπλα. Βαριές πανοπλίες αρκούδες εκπαιδευμένες στη μάχη, εκρηκτικές φιάλες… ανακαλύψτε τις συνέργειες των Συντρόφων σας για να πολεμήσετε τις μάχες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. – Βελτιώστε τους στρατιώτες σας: Εκπαιδεύστε έως και 50 Συντρόφους για να ξεκλειδώσετε νέες δεξιότητες και καταστροφικές επιθέσεις. Αναβαθμίστε την κυριαρχία των όπλων τους επιλέγοντας από το τεράστιο διαθέσιμο οπλοστάσιο. – Πλήρως προσαρμόσιμα Companions: Προσαρμόστε το όνομα και την εμφάνιση των στρατιωτών σας για να τους δώσετε τη δική τους ταυτότητα. Λύτρα στους αιχμαλώτους σας: Αιχμαλωτίστε τους εχθρούς και κρατήστε τους ζωντανούς. Κάθε κρατούμενος θα έχει ένα ή περισσότερα μπόνους που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τις ικανότητες των συντρόφων σας ή τα κτίριά σας. – Κάθε μάχη είναι διαφορετική: Ξεκινήστε αποστολές σε όλο το γαλλικό βασίλειο για να συλλάβετε τους εχθρούς σας, να εξαλείψετε μέλη του Τάγματος και να συνοδέψετε σημαντικούς χαρακτήρες. – Βάναυση δράση: Απελευθερώστε τις μοναδικές σας ικανότητες και εκτελέστε τρομακτικές εκτελέσεις.